Ustali su Ilijaški odroni da brone svog diktatora.. Makar hljeba ne imali... Strašno je koliko su neki ljudi primitivni i ispranih mozgova.
REZULTATI lokalnih izbora su sljedeci: SDA - 31 nacelnika, jednog manje nego ranije, SDP- 6 nacelnika dva manje nego ranije, Nassisti 1 nacelnika i do sada nisu imali niti jednog, NIP-3 nacelnika, dok do sada nisu imali niti jednog, posto su tek nedavno osnovana stranka. I obicnom posmatracu je veoma lahko zakljuciti da je SDA PONOVO POBJEDNIK i ovih opcinskih izbora sa 31 nacelnikom, sto je svrstava u daleko najvecu i najbolju stranku u BiH. Sretno svim novim nacelnicima u daljem radu.
Hoce Konakovic nazor i sa silom da njegov kandidat Dovadzija pobijedi za nacelnika, iako svi znamo da je pobijedio Akif Fazlic dosadasnji nacelnik opcine Ilijas. Primitivizam, siledzijstvo, bahacenje, prijetnje i uvrede koje funkcioneri, clanovi i simpatizeri NiP-a i njhovi SDP/NS sataliti ispoljavaju i sprovode su do sada nezabiljezeni u BiH. Jedino se mogu porediti sa Vucicevim batinasima i siledzijama gdje nazor hoce da postave svog privatnog nacelnika koga gradjani nisu izabrali.
Prikaži sve komentare (69)