izbori, izbori. Sta je sa drugim krajem draga, ulazom preko mosta u Halilovicima, Most stoji na pola zavrsen i mjesecima niko ne radi nista, a trebao je biti gotov prije vise od godiu dana, Takodje kruzni tok i cesta u Dzemala Bijedica. Otvorite radove, dodijelite posao Euroasfaltu, a oni nemaju kapacitet da pokriju sve poslove, pa se izvlacite na tehnicke prepreke i dozvole. Ima li igdje u ugovoru postovanje rokova i da se bitne investicije rade u dvije smjene,. UZP na djelu.
@Formula Ako gledamo projekte koje je realizovao nacelnik Ajnadzic mozemo slobodno reci da su izbori bili svake godine 🙂 Jos jedan odlican projekat u nasoj lokalnoj zajednici zahvaljujuci covjeku koji odlicni radi svoj posao.
@Formula Ne znam kako povezujete ovaj projekat sa izborima, ovo se odavno planira, i cekale su se saglasnosti, dozvole i sl. da bi se krenulo u realizaciju. Kruzni tok je jedino logicno rjesenje na ovom dijelu dionice, koji ce rasteretiti saobracaj i smanjiti guzve posebno u poslijepodnevnim satima.. Puno srece u radu!
Prikaži sve komentare (95)