Nekadasnji Alijin igrac iz sjene, koji je razvalio I ono malo ljevice sto je bilo. Iznutra, kao prava k..... O ostalim marifetlucima doticnog je suvisno I govoriti. Imao je Prof.Durakovic pravo u vezi ovog slucajnog prolaznika, I kuda ce stranka I ljevicu odvesti.
@SN78 ...izvadit ce vas drugovi Niksic i Masic uz pomoc svojih prijatelja iz srbijanskih i hrvatskih obavjestajnih sluzbi na cijim su platnim spiskovima...Dodik ih je vec angazovao za ubacivanje klipova i kocenje svih procesa,a muti se i sa HDZ-om i njihovim firmama preko kojih peru novac.
@SN78 Zlogumdzija,haj ti nama reci jel ti Amina zaposljeno preko SDA u dei,tj direkciju za europske integracije? Koja je ono pozicija, stručni saradnik? Na sta si spao moj profesore! A se nam reci gdje Selma uzicanin inace dobra drugarica amine otiska sa onih 60 hiljada maraka u parku kod Mip-a? Po tvojoj direktivi jel tako? A de nam reci gdje su oni milioni duga prema našim firmama koje si otpisivao arapima dok si bio ministar? Koje firme,hidrogradnja, energoinvest itd jel tako?
Prikaži sve komentare (127)