Imamo 3 člana predsjedništva sa 3 kabineta,14 vlada i dvjestotinjak ministara i ministarstava sa svim popratnim logističkim sadržajima (Savjetnici, zamjenici, službeni automobili, službena putovanja, službeno ovo i ono).Imamo još mnogo nepotrebnih funkcija ali bio bi predug komentar ako ih počnem nabrajati. Zemlja od 3.5 miliona stanovnika to ne može podnijeti ali eto kažu neki da su ovi nepotrebni nivoi vlasti (kantonalni i entitetski) neophodni iz nekog razloga.#GrađanskaBiH
Promijenimo ustav i uštedit ćemo stotine miliona KM godišnje koji idu u džepove nesposobnih i nepotrebnih uhljeba a taj novac možemo iskoristiti u nešto korisnije kao npr. obrazovanje, zdravstveni sistem, sport a u ovom slučaju borba sa ekonomskim posljedicama uzrokovanim koronavirusom.
Evropa i Amerika nikada ne bi dozvolile, kao što i nisu, da Grčka propadne. Grčka je izvorište i ishodište evropske civilizacije. Takozvana BIH je tu u ogromnom problemu, pošto za nju zabole čak i SDA tallibane, a ne bilo koga drugog.
Prikaži sve komentare (153)