KRIMINALCI!!!!! Uhapsite Dinu Konakovica!! Stima tendere u ViK-u. Stima poslovne objekte preko ZOI-ja. Sebi je priskrbio ccc milion budzetskog novca da ga djeli kako hoce. Htio je da ukrade na helikopteru gotovo 30 miliona. Stranackom kolegi i tadasnjoj doprecjedavajucoj, tj. njenom muzu je nastimao beneton. Ukrao pecat KS. Hapsite Dinu Konakovica!!!! Dokle ljudi da ovakav kriminalac hoda, seta nasom BiH???!!!!
@highlander Ne može njega, jer su instalirali svoje uhljebe na medijima od portala do televizija jedino je bhrt nezavisan, 80% portala pod kontrolom sdp, asda, nip, nasa stranka, nezavisni blok, avaz-radonicic prenose lazne vijesti kreiraju dovoljno je jednom plasirati lažnu vijesti i narod ce povjerovati kao sto vjeruje za 5g mrezu da je povezana sa corona virusom a kod nas ne radi kako treba 3g kamoli da imamo 5g itd.
@highlander hapsite BAKIRA, COVICA I DODIKA. već decenijama nas kradu i lažu ,. imaju stotine miliona dok se mi patimo . e moj highlander koji si ti bot . ja bi prvo botove poput tebe pohpsio pa onda redom svakog pojedinca koji sjedini nekom ministarstvu ili parlamentu . znaci svakog redom, ako bi se slučajno desilo da je neko dobar nek bude kolateralna steta. ali sumnjam da takvih ima HAJMO RUŠITI BAKIRA COVICA I DODIKA MAJKU IM SVIMA
Prikaži sve komentare (190)