Interesantno je da su mu boje duge, bas u redosledu kao boje duge lgbtq zastave. Znaci nacrtao lgbtq zastavu. Ali to me uopšte ne čudi, sobzirom da na zapadu u svakom(bukvalno u svakom ) obdaništu i u svim školama u manjim razredima u svim učionicama su upravo te lgbtq zastave. I posle oni kažu neka demokratija, a totalna lažna demoaktatija a u stvari diktatura i pranje mozga djeci od malena. Aj reci nešto protiv njih odma u zatvor, ali zato uvredi Isusa ili Alaha, i dobićeš nagradu.
@gooUser1585468719 koji mi derpe ili ovca udari minus u roku minuta od kako sam ukucao komentar? Da nije klixov Bot neki? Ili automatski označuju komentare negativnim čim kritikuješ lgbtq lobi? Serem se na ovaj svijet.
@gooUser1585468719 Hahahahaha! Nekad je bila Titina slika, danas je LGBTQ zastava, je li? Izvini, ali glup si. Ili bi bilo dobro da jednom odeš iz sela barem jedan dan. U Švedskoj, gdje ja živim, se ne ističe LGBTQ zastava u obdaništima i školama. U školama gdje su starija djeca zna biti, ali to je kada se uči o ljudskim pravima ili ako se želi inkludirati LGBTQ učenike umjesto da ih objese i zakolju.
Prikaži sve komentare (52)