1.Stadion je uvjek kao i sada Bio GRADSKI a NE Velezov 2. Zrinjski je puno prije Veleza osnovan(znaci igrao je u Mostaru prije Veleza) 3.To sto su ga komunisti zabranili ne Znaci da on nije postojao 4.Zrinjski se ponovo formira Nakon pada komunizma i ne Vidim u cemu je tu Problem 5.iako nosi svoje izvorno ime Hrvatski Sportski Klub / on je vise od Veleza multietican 6.Velezu je nuđeno da igra Pod BB Ali su oni/SDA to ODBILI
@Ero79 1. Niko ne kaže da stadion nije gradski već da ga je bivša općina Jugozapad dodijelila džabe na korištenje 99 godina Zrinjskom dok bi Velež morao plaćati korištenje i dolaziti sa policijom jer je to najudaljenije naselje na zapadnoj strani i baš me zanima bi li Ultrasi dolazili da je stadion recimo u Zaliku..
@Ero79 2.i 3.Niko nije ni rekao da je Velež stariji ali pošto je Zrinjski bio fašistički podržan a vama fašizam ni danas ne smeta očigledno je što su ga komunisti ugasili. 5. Pričaš o multietničnosti a svojim igračima Bošnjacima i Srbima ste psovali majke balijske i četničke i plus u svom nazivu imate "hrvatski" što dokazuje vašu "multietničnost".
Prikaži sve komentare (101)