Pa dragi ljudi, zar ima nešto da je besplatno, a da je dobro i da valja ? Ako su vakcine super i bezbjedne, zašto su obavezne, čemu toliki prisila i represija od strane države ? Zar mislite da država brine o nama i našoj djeci ? Brine ih to da li se ko "vakcinisao", a da li ih brine što ima toliko gladne, bolesne, siromašne djece ? Gdje je tu ta država ?
@justmemyfriend Ako su vakcine tako super i bezbjedne, zašto bi bio bez razloga ovoliki otpor ? Zašto bi toliki ljudi čija su djeca oštećena vakcinama, izmišljali ili lagali ? Živa, aluminijum, formaldehid, glifosat su neki od sastojaka vakcina, i koju oni svrhu imaju u organizmu ? Nemaju nikakvu biološku svrhu već samo truju i prave štetu organizmu i onda se kasnije javljaju raznorazne zdravstvene katastrofe.
Glupane drzave nema bez ljudi. Zahvaljujuci vakcinama smrtnost djece je najmanja u historiji, zivotni vijek nikad duzi. Postoji otpor od nepismenih idiota koji se lijepe na teprije zavjera jer tako misle da su pametni i da znaju nesto sto ostali ne znaju. Takve poput tebe treba u zatvor poslati pi.ka vam materina bolesna. edukuj se ovco!
Prikaži sve komentare (94)