U cijelom svijetu normalno da se slavi NG ,pa u samom Dubaiju je najbolji docek, svuda Djeda Mrazova, i arapi koji sigurno mnogo vise znaju o islamu nego ovi nasi proslavljaju, samo glupi novokomponovani Bosnjaci mrze sve sto nije prema njihovoj "svetoj" knjizi i cim se ljudi malo vesele oni pozivaju na Bozju kaznu i dzehenem. Jeste vi normalni bog vas ne ubio?
@gooUser1565681941 Cak se i Saudijska Arabija oslobadja okova vjerskog fanatizma i zatvorenog drustva, izolacije, vjerskih zakona i otvaraju vratza turistima, zene konacno skidaju one burke, voze auta, izlaze sa muskarcima i postaju normalan civilizvan svijet dok SDA-ovo radikalno krilo zeli da ovdje u BiH pokusa dovesti sve to. Nece moci gospodo, nece moci.
@gooUser1565681941 Ali tamou svijetu ljudima nije idol Bakir, Dragan, Milorad. Njihova vjera je dovoljno jaka da ih ne prepada neka "bajka" i lik iz nje. Kako jednom napisa jedan NAŠ pisac "Svuda opasnost od drugog obično reži sa granicom. U Bosni ona se vidi u znaku suprotne vjere, čuje u pjesmi, sluti u pogledu prolaznika."
Prikaži sve komentare (39)