ZAŠTO je BiH od 190 država na:184 mjestu po brzini otvaranja firmi,173. po dobivanju građe dozvola,141.po plaćanju poreza,96. po registraciji vlasnišva,zašto se iz BiH,samo u 2019,iselilo oko 175.000 stanovnika,zašto je na testitanju mladih PISA zauzela 62. mjesto od 76 testiranih !!! .. ZBOG OVAKVIH NACIONALISTIČKIH PLJAČKAŠA
@The Maniac 1987 Sve je usporeno da Family Clan SDA&SNSD&HDZ moze potencijalne otmicare moci dovoljno rano sabotirati sa uslovima i dozvolama. A glupa djeca su nove generacije ovaca, sto reaguju na mrznju, vjeruju svome vodzu i mogu se lako instrumentalizovati. Sve je smisljeno, sve ima svoje zasto i kako! Mi zivimo u jednoj velikoj mafia organizacij!
NAJLJEPSE CESTITKE BAKIRU IZETBEGOVICU PREDSJEDNIKU SDA, BRAVO SDA, BRAVO BAKIRE IZETBEGOVICU, sto si primorao neprijatelje drzave BiH da kapituliraju i podrze i potpisu sporazum u kome stoji i usvajanje nacrta i Programa reformi i slanje u NATO pakt. Tako se istinski, uporno i znalacki radi u interesu nase drzave, bosnjackog naroda i svih gradjana u BiH. Sretno SDA i Bakire Izetbegovicu u buducem radu, sada te bosnjacki narod jos vise voli i podrzava.
Prikaži sve komentare (78)