Pa, Covic je svojedobno predlozio sebe za hrvatskog Clana Predsjednistva BIH, pa nije izabran jer ste protuustavno primijenili netocan prijevod i tumacenje Ustava BiH govoreci da Clan treba biti "iz reda Hrvata". Uostalom, najbrojniji narod uvijek snosi najvecu odgovornost za napretke/ krize, a nazalost kriza je ponajvise zbog odustva zdravog razuma cak i kod patriotskih snaga ove zemlje cije iskreno domoljublje svakim danom i primjerom koji nam daju postaje sve vise upitno. Sramota! :(((
0 .zašto postoje izbori.? jeli to samo Čović Hrvat ili kako.ne razumijem.ali stvarno ne razumijem.nije Čović bio jedini kandidat.vidiš sam šta Čović i HDZ opuhaše i opet vam đžaba.pa on je vas stvarno zaslijepio.
@Kupujem: Ja sam legalist, a u BiH je primarno prekrsen Ustav… Visestruko! Drugo, ukoliko imas saznanja da netko krsi zakon ili da je "opuhao" ovo ili ono, molim te da prijavis policiji i pravosudnim tijelima jer naklapanje i klevetanje ovog i onog je kontraproduktivno. FYI, HDZ i Covic su nebitni u ovoj prici. Ukrali ste pluralizam Hrvatima, uzurpirate nasa Ustavom zagarantirana prava godinama, a to je na tragu fasizma, draga moja, znas?! I, jos upirete prstom u nas?! Give me a break!
Prikaži sve komentare (36)