Sada će se vlašine javljati da brane Rusiju....Dobrica Čosić, 1961, Deobe, "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Pa eto vidi u Siriji sta se desava Ameri se povlace a Rusi ostaju i dobro znate da ISIL nikada nebi bio porazen da Rusa nije bilo kao u drugom svjetskom ratu Njemacka ali problem i jeste sto su vama drazi ovi drugi.
U Siriji se dešava da diktator ubija svake sedmice po stotinu djece, upravo uz pomoć đavoljih khurvinih sinova-krivoslavnih rusa ali ne, vlah mora da spinuje "IsIl NeBi BiO poRaŽen" Isil nebi ni postojao da nije bilo kopileta zvanog Bašar..A krivoslavno kopile kaže "Draža vam je Njemačka" pa ima vas stotine hiljada u Njemačkoj, tamo idete kao grlom u jagode, a u Rusiji vas nema ni u procentima, stoko licemjerna.
Prikaži sve komentare (13)