Polako gospodo.. To je tesko postici.. prvo komunisticki nelogizam a zatim veliko susjedni nacionalizam je onemogucio to.. cinjenica da su narodi u okviru ZavnoBiHa izrazili princip ravnopravnosti (sada konstitutivnosti) i zelju za FNRJ ali prilikom stvaranja FNRJ komunisticka doktrina nelogizma nam je zabranila da etno preraste u naciju koju smo zeljeli formalnopravno. Citav period do agresije srpski narod je idoktrinisan javno ili tajno ali javno kada se Cosic pojavio.
@dzekiii10 U jutro agresije narodi (srpski i hrvatski) osim odredjenog broja pojedinaca ili grupa oduprli su se indoktrinaciji hegemonizma. Ali veliki broj se je priklinio srpskoj/hrvatskoj naciji jer su smatrali da su im maticne zemlje njihova domovina. I dalje se odrzaje ta indoktrinacija. Tesko je vratiti sada njihove osjecaje srpstva/hrvatstva ka bosanstvu. Iz BiH oni su se nacionalizirali ka Srbiji ili Hrvatskoj. Tesko je to postici..
@dzekiii10 pises gluposti ili nisi bio u bih. narodi nisu indokrinirani osim pokvarenog politickog ,kriminalnog smeca I uhljeba koji Imaju koristi!
Prikaži sve komentare (65)