Ja kao musko ne bih otiso iz zemlje nema te sile. Da se kao nomad neki vucaram po nemackoj i africi i spavam sa 10 nepoznatih ljudi u stanu, zarad cega? Da me ponizavaju i teraju da polazem ispite na nemackom koje sam vec na fakultetu polozio? Neka hvala. A ne znam cemu se ona kao zensko nada, ima najmanje 30 godina a ni kuceta ni maceta. Ganjace karijeru do 40 i neke i kad shvati da je ostala sama bice kasno. Niko nece usedelice kojima je bioloski sat vec odzvonio. Tuga sta se danas promovise
@PetrolejskaLampa Zato ces ti da izgoris kao i tvoj nick,cim nestane benzina u lampi.....ili ces biti u oglasu za pomoc jer neces imati za lijecenje,pa ce ti ova "luda"djevojka uplatiti novac za tvoje lijecenje!
@PetrolejskaLampa Aman taman šta ti misliš o djevojci!To je njena privatna stvar šta će ona dalje u svom životu.Meni je bitna kao stomatolog ovdje i tako je gledam kao mladu,perspektivnu ženu.Isto tako se ona uda i dobije djecu,muza oh pregazi auto eto za primjer.Pa ostane udovica,pa eto tebe da nastaviš zubni niz.Bjezi!
Prikaži sve komentare (150)