Nurkiću, ima li kad kakav rezultat, kakav uspjeh? 30 godina čekamo neku medalju, nekakvu pobjedu, nekakvu historiju! Navijači trebaju navijati, istina, ali i profesionalni sportisti trebaju napraviti neki pomak, neki uspjeh za ovu državu! Malo pogledajte u komšiluk. I oni su od krvi i mesa, ali grizu za svoju zemlju! To vam je posao, to je čast, to je ponos nacionalnog dresa. Nije hobi! Ili!?!????
@archi_a Nije Prosinečki kriv, što oni nemaju volje trčati za loptom. Pa ne igra on već nogometaši Bosne i Hercegovine. Isti će biti rezultati ako dodje neki bolji trener. On nemaju volje, ne trude se, ne igraju kao što igraju u Juventusu, u Romi, u Dinamo Zagrebu itd. Amer Gojak je odigrao fenomenalno, a Miralem katastrofa. Ne možete očekivati pozitivne rezultate ako oni nemaju volje? Ne bore se za dres. Patriotizam im je 0 i zanima ih samo lova
@archi_a ...oni se, po sopstvenom priznanju, ODMARAJU i locu po kafanama na "pripremama" pred kvalifikacione utakmice, po terenu se vuku ko prebijeni, a ja treba da platim kartu 50 kaemova i sutim na to?
Prikaži sve komentare (122)