radim u jednoj takvoj firmi gdje neki rade vec 5 godina a nisu imali dana slobodnog..problem je i sto radnici nisu složni, medjusobno se ne podnose i privatnik moze raditi sta hoce...svi su na minimalcu naravno...iskreno nije mi uopste zao radnika, ja nemam problem sa gazdom, radim u kancelariji i zna da nije lako naci obucenog radnika koji ce raditi za 700 km
@roleks Koji si ti debil, jesi svjestan toga uopste. Brate ogledaj se al ne samo fizicki. Covjece 35 godina staza fali im 5 do penzije ucjenjuje ih ko stigne, gdje su prispili sa 50 godina? Ti mislis oni sute trpe jer su takvi, krediti djeca studenti, racuni.
@roleks Preporucujem svima sto ima platu ispod 1000 km da ispita svoje mogucnosti kako preko interneta da se zaradi pare. Napirmjer amater graficar se na internetu za jedan Logo placa 200€. Fotografi (amateri) dobivaju sa svadbe u diaspori za 2 dana posla do 1000 - 5000€ inkluzivno let i boravak! Razislite i snjimati videa za djecu na Youtube! 500 do 1500€ mjesecno! Ne prodaj se jeftino! Preko interneta se vise isplati raditi!
Prikaži sve komentare (34)