rijetko koje sehidsko dijete je ostalo u BIH vecinu ste ih otjerali u bijeli svijet cim su stasali tako da o tome nemate brige,takodje i roditelji sehida polako nestaju,tako da se drugi dan bajrama vecinom vi slikate po grobljima u novim odijelima i bijesnim autima sa bodigardima a rata niste ni osjetili bogalji ljudski
E moj Sarajlicu, ne ides dzaba kod Sefikovog i Bakirovog jarana Sejde koji je sa njima i u koaliciji, jer nasa braca iz DF-a su uvijek bili najbolji i najvjerniji clanovi i simpatizeri SDA stranke. To je cesto govorio i sam Predajednik Alija Izetbegovic, koji je veoma cijenio tu njihovu vrlinu i privrzenost SDA i sto su tako voljeli vlast. To je ostalo sve do danasnjeg dana jer nasa braca iz DF-a su veoma neprincipijelni i mijenjaju se lahko, samo treba potkovat.
E moj Sarajlicu, sa takvom cetvrtastom glavom i blagim telecim pogledom mozda bi te neko i ozbiljno shvatio u Kalesiji ili Gorazdu. Nisi brate sa tom glavom ni za Sarajeva, a boga mi ni za kakve jace funkcije. Plafon ti je SDA samo pazi da laktove ne pocijepas, konkurencija je velika a ko se puno lakta moze zavrsiti odakle je i dosljegao!
Prikaži sve komentare (335)