Kosovski problem se nece ubrzo rijesiti , status Quo ce trajati godinama , a to ce iscrpiti I jedne I druge a posebno srbiju , Albancima je lakse jer imaju najveci natalitet u evropi , Slobodan pristup svim lukama u albaniji kao I ogromne kolicine prljavog novca ( za lobiranje I podmicivanje) , Albanaca je u ovom momentu oko 6 miliona na Balkanu skoro isto kao I Srba , vrijeme radi za Albance koji su mlada nancija
Srbija je u direktom ratu protiv USA porazena - a ne u ratu protiv Albanaca. Ugovorna kapitulacija sa USA je potpisana 1999, a ratifikovana u UN. U ugovoru Srbija povlaci vojsku i policiju sa Kosova, a USA/Nato postavlja vojsku, a EUlex policiju, a Kosovo OSTAJE u Srbiji. Ono sto se sada desava je da USA gazi rodjeni ugovor - Srbija i da prizna, ostatak planete nece. Albanci se nista ne pitaju.
@jerry2347 Albanci vise nemaju visoku stopu nataliteta kao u Jugoslaviji. Kosovo je najkorumpiranija i najsiromasnija rupa u Evropi - to im ne USA dala. I kod njih u sela i brda je stigao YouTube i Instagram. Mladi Albanci beze na Zapad, ne zele da imaju 20 dece i zive kao najgora sirotinja u mafijaskoj koloniji.
Prikaži sve komentare (78)