ove seoske varalice koje je postavila vlada...nisu dale tal pojedincima iz vlade...zato su i uhapseni...a idu godisnji odmori...uhljebi su vec mislima na plazama a malo im koliko god da hape...jer valja im platiti i majstore na vikendicama i vilama...
Nepismeni jugobalijander pokusava da ovo prebaci na casnog ministra Edina Ramica. Ovo se namjerno radi, plasiraju se lazne informacije i naklikavaju da postanu top komentari. ISTINA SE ZNA. NIKSICEVI SAVJETNICI SU OVDJE POHAPSENI. NERMIN NIKSIC JE POLITICAR KOJI IMA DALEKO NAJVISE MALVERZACIJA. NJEGOVI JATACI SVAKODNEVNO IZLAZE PRED SUDOVE OVE ZEMLJE. SDPovi lopovi, a ne SDA.
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
Prikaži sve komentare (104)