Išao sam 12 godina na časaove vejronauke u školi(osnovna + srednja) i nikad ni na jednom času, vjeroučitalj nije rekao da je u islamu legalno: Oženiti djevojčicu od 6 godina, imati sex sa djevojčicom nakon prve menstruacije. Porobit i silovat nemuslimanke, koristiti ih kao roblje općenito. Zašto to niko ne spominje čisto da imamo pravu sliku.
@Religija_nemoral Ima i u islamu mnogo lijepih stvari. Kao i u Bibliji ( konkretno Stari Zavjet) prisutne su neke "bijele laži" i neko figuriranje i okarekterisavanje Boga. Znači, i u Kuranu kao i u Bibliji ima jako lijepih stvari kao i mnogo ružnih stvari-te stvari nisu ni ružne nego su neshvatljive za demokraciju.
@ZnakZdravogaRazuma Objasni mi molim te kako nije ružno, da je legalno imati sex sa djevojčicom koja je dobila tek prvu menstruaciju, kako nije ružno zarobit žene i silovat ih bez ikakvih prava i brige o njenim osjećanjima. Objasni mi molim te kako Bog koji je stvorio sve ljude ipak neke stavi znad drugih tako što ih pretvori u robove bez ikakvih prava. Objasni mi molim te, kako nije rzžno kada se žene tretiranju kao stoka. Kakve veze ima demokratija tu sa zdravim razumom.
Prikaži sve komentare (43)