Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa novo u genocidnom okruženju.
Krvolocni đikani.Samo udariti po ženama,djeci i nenaoružanim.Nije ni čudo sto im žene traze feslije
Dokaz da su im noz i klanje u genima.Kad nema drugih i drugacijih onfa ovako nasrcu na svoje.
Neuzvraćena ljubav..
bravo momce, tako i treba
ništa novo u genocidnom okruženju.
kaže "zbog sumnje da je počinio zločin",hahaha,zbog sumnje..
Išao sam 12 godina na časaove vejronauke u školi(osnovna + srednja) i nikad ni na jednom času, vjeroučitalj nije rekao da je u islamu legalno: Oženiti djevojčicu od 6 godina, imati sex sa djevojčicom nakon prve menstruacije. Porobit i silovat nemuslimanke, koristiti ih kao roblje općenito. Zašto to niko ne spominje čisto da imamo pravu sliku.
@Religija_nemoral Ima i u islamu mnogo lijepih stvari. Kao i u Bibliji ( konkretno Stari Zavjet) prisutne su neke "bijele laži" i neko figuriranje i okarekterisavanje Boga. Znači, i u Kuranu kao i u Bibliji ima jako lijepih stvari kao i mnogo ružnih stvari-te stvari nisu ni ružne nego su neshvatljive za demokraciju.
@ZnakZdravogaRazuma Objasni mi molim te kako nije ružno, da je legalno imati sex sa djevojčicom koja je dobila tek prvu menstruaciju, kako nije ružno zarobit žene i silovat ih bez ikakvih prava i brige o njenim osjećanjima. Objasni mi molim te kako Bog koji je stvorio sve ljude ipak neke stavi znad drugih tako što ih pretvori u robove bez ikakvih prava. Objasni mi molim te, kako nije rzžno kada se žene tretiranju kao stoka. Kakve veze ima demokratija tu sa zdravim razumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj narod je puko' skroz ...
Od bošnjačke dijaspore, poslije St Lujisa, najviše nas ima u Bijeljini.
Mamicu mu bolesnu! Pa dokle ce vise ubijati djevojke i zene sirom zemlje! Gdje mi to zivimo? Ljubomorno? Ma ubiti majku mu njegovu
Iskreno i ona je na neki nacin kriva. Pa valjda znas sa kim izlazis. Medjutim sta ce njoj normalan, normalni su dosadni