Cekam da se jave oni sto ce reci da je zena kriva, Garant je bila u helankama, pa se on zaljubio i naravno, morao je uradili nesto nezakonito. Lagano bih ja njega u KP, ali s etiketom, tako da se odmah zna sta je pocinio, pa da ga braca nagrade za to. Jer, siroti otac, da ga je poslao na kirurgiju, zakon bi se sproveo, barem toliko znamo.
Uvijek je žena kriva. Kad je dijete; šuti, dijete, šta ti znaš! Kad je žena; šuti, ženo, šta ti znaš! Kad ostari; šuti, babo, šta ti znaš! Kad, konačno, umre; Eto, ostavi me, ja sam ne mogu, pa opet ukrug. i zašto lagano u KP. Promptno!
@Sticenik E da, bas je tako. Mi fasujemo, kako god okrenes. Samo kakve nadimke imamo za zene, to je nevjerovatno. Ako se uda, ako se ne uda, ako je slatkica, ako je bomba, ako se razvede, ako je udovica, ako valja, ako ne valja, ako je vrijedna, ako je lijena, ako zivi sama, ako zivi s roditeljima… U muskom rodu, tih imenica nema. Nesto opasno s ovim drustvom ne valja, zene su ipak te, Koje odgajaju cijelu planetu. Ako ich se ne stiti i propisno s njima ne postupa, evo nam stanja.
Prikaži sve komentare (118)