Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pokušaj ubistva pušteni na slobodu?!?!?
Cekam da se jave oni sto ce reci da je zena kriva, Garant je bila u helankama, pa se on zaljubio i naravno, morao je uradili nesto nezakonito. Lagano bih ja njega u KP, ali s etiketom, tako da se odmah zna sta je pocinio, pa da ga braca nagrade za to. Jer, siroti otac, da ga je poslao na kirurgiju, zakon bi se sproveo, barem toliko znamo.
Uvijek je žena kriva. Kad je dijete; šuti, dijete, šta ti znaš! Kad je žena; šuti, ženo, šta ti znaš! Kad ostari; šuti, babo, šta ti znaš! Kad, konačno, umre; Eto, ostavi me, ja sam ne mogu, pa opet ukrug. i zašto lagano u KP. Promptno!
@Sticenik E da, bas je tako. Mi fasujemo, kako god okrenes. Samo kakve nadimke imamo za zene, to je nevjerovatno. Ako se uda, ako se ne uda, ako je slatkica, ako je bomba, ako se razvede, ako je udovica, ako valja, ako ne valja, ako je vrijedna, ako je lijena, ako zivi sama, ako zivi s roditeljima… U muskom rodu, tih imenica nema. Nesto opasno s ovim drustvom ne valja, zene su ipak te, Koje odgajaju cijelu planetu. Ako ich se ne stiti i propisno s njima ne postupa, evo nam stanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zato ja idem u teretanu da branim svoju devojku od nasilnika
Kad nema zakona nasilnicima ruke polomit i svi mirni.
Najveca opasnost po Balkan je obuka muslimana za teroristicke akcije, posebno sto rade od maloljetnickog uzrasta. Spremni su i svoje pobiti za rad svog cilja, neki lud narod u 21 vijeku.
momak iz olova dobio 40 god zbog ubistva djevojke.sta misli taj zakon.
zasto nema imena i prezimena napadaca ?
Ljudi ovu dvojicu treba na dozivotnu robiju jer nisu normalni slucaj me totalno podsjeca na ono kada su zaklali djevojku u Olovu i bacili je u provaliju zato treba i ovu dvojicu na dozivotnu i lijecenje jer sledeci put kad se zaljubi moze i da ubije neku curu nedaj boze
provuko bih ja njih malo kroz sake stoku seljacku
Ko ne bi se ja mogao suzdržati da ih ne zagipsam na jedno godinu dana bolnice
Hebem ti pravdu umjesto da im izreknu vaspitne mjere i zabranu boravka vani od do a ostalo uz pratnju roditelja oni pustili huligane da i dalje nastavesa presretanjemi nasrtanjem na prolaznike
Što ti je balija, sad će kmečat sedam dana i gotovo. Sutra kad ovi nekog ubiju za stvarno bit će kasno. Popišam se na taj narod iz te ulice i kvarta koji šuti
Imam jednu kcer i iz te ologe cestitam ocu na suzdrzanju da nije zadavio ovog “ dzukelu”. Ja ne bi vise imao mira i preventivno bi im zatro trag! Nije pametno nimalo, znam, al pomisao da ce je opet napasti bi bila dovoljno da ih ko zeceve podavim.
Za ovakve male psihopate nema lijeka osim dobrih batina za neurohirurgije, ortopedije. Posle ce bakice prevoditi preko ulice i nosati kese.
A.C. i T.C. pusteni?? Strasno, to su buduci stanovnici KP doma.. jos u ranoj mladosti obecavaju lijepu buducnost i bogat dosie..