Da bi ostalo barem malo nade za neke normalne odnose u regiji...mora da ostane i postane jos snaznija Bosna i Hercegovina. Bez snazne i cjelovite BiH ostaju samo dva krvozedna vuka sa desne i lijeve strane....ostaju samo pro-ustaski i pro-cetnicki ideali zapakovani u celofan i ukraseni masnicom koji mogu da prodju samo u hrvatskoj, srbiji i njihovim blizim partnerima. (grcka, rusija....a HDZ samo podrzavaju hercegovci). Evropa se zgraza od hrvatskih nacistickih ispada i genocidaskih srba...
a gdje su ti krvožedni muslimanski vukovi, valjda između ovih s desna i s lijeva...fali ti realnosti...Muslimani su sve dobro radili, oni su sad većina ovdje, ne vidim da je isti njhov narod zadovoljan i sretan , eto zamisli da nema ni Srba ni hrvata, da li vam bilo bolje?
@lyon57 krvozedni muslimanski vukovi su po planinama srednje bosne, i ne pitaju se za puno osim kada treba donacija iz saudijske arabije za izgradnju od nekih dzamija. Sto se tice realnosti, sa hrvatske strane specificno spominjem HDZ i hercegovacku mafiju zbog koje ispasta hrvatska a i BiH. Za razliku od herceg bosne i republike srpske ...snaznija BiH nikada nije znacila niti se predstavljala kao zemlja muslimana....tako da ta tvoja logika i pitanje nisu bas realni...niti su problem.
Prikaži sve komentare (264)