Joj jednom je bila opcija za bukvalno brisanje sa fb, to je ustvari bila neka grupa, u kojoj je bio link, i obrises se skroz sa fb. Ovako, inace, se samo deaktiviras. Sto je isto sranje., jer oni opet imaju sve podatke o tebi. Nigdje vise nisam mogao da nadjem taj link :(( Sad bih se izbris\'o