Zaoštravaju se odnosi
15
"Zaratili" George Soros i Facebook
Jel se "Transparency internacional" reklamira na klixu. Reklamira se. Jel njihov zvanicni sponzor fond otvoreno drustvo (provjerite na stranci), jeste. Pa ond se i klix finansira od Sorosa. Lako je prepoznati koga finansira "fondacija soros". Uvijek je prica ljudska prava, LGBT , migranti , antiruska histerija itd itd. Uostalom i sam USAID prema vlastitom priznanju finansira Soros. On,dakle Soros je zvanicni finansijer kamanje Hilary Clinton i oko 15.000 nvo u SAD-u i sirom svijeta.
Gospodin Soros u zadnje vrijeme na Twitteru - loži se na Lenjina ?! Često tvita i poziva na "revolucije", čovjek ( i njegov sin Aleksandar) koji se obogatio na najvećoj mizeriji na planeti - ratovima , rušenju (demokratskih) vlada i valuta širom svijeta. On i njegov tim su smisli pojam "obojenih revolcija" - pa redom, Tunis, Egipat, pokušaj u Maroku, Ukrajina, pokušaj u Mađarskoj (protjeran), Jermenija, Gruzija, Makednija, pokušaj u Srbiji (Žuta patka i Canvas) .
I na kraju pokušaj u BIH odnosno RS preko slučaja Dragičević.Svuda gdje može i ima interes njegove nvo se mobiliziraju preko medija i krenu - prvo, medijsku harangu bez ikakvih dokaza a onda i na okupljanja koja vode nasilnom rušenju vlasti u čemu najzorniji nedavni primjer u Jermeniji i pokušaju da se od Katalonije napravi samostalna država za prijem migranata iz Afrike(najkraći put).
Prikaži sve komentare (88)