Zaoštravaju se odnosi
15
"Zaratili" George Soros i Facebook
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se "Transparency internacional" reklamira na klixu. Reklamira se. Jel njihov zvanicni sponzor fond otvoreno drustvo (provjerite na stranci), jeste. Pa ond se i klix finansira od Sorosa. Lako je prepoznati koga finansira "fondacija soros". Uvijek je prica ljudska prava, LGBT , migranti , antiruska histerija itd itd. Uostalom i sam USAID prema vlastitom priznanju finansira Soros. On,dakle Soros je zvanicni finansijer kamanje Hilary Clinton i oko 15.000 nvo u SAD-u i sirom svijeta.
Gospodin Soros u zadnje vrijeme na Twitteru - loži se na Lenjina ?! Često tvita i poziva na "revolucije", čovjek ( i njegov sin Aleksandar) koji se obogatio na najvećoj mizeriji na planeti - ratovima , rušenju (demokratskih) vlada i valuta širom svijeta. On i njegov tim su smisli pojam "obojenih revolcija" - pa redom, Tunis, Egipat, pokušaj u Maroku, Ukrajina, pokušaj u Mađarskoj (protjeran), Jermenija, Gruzija, Makednija, pokušaj u Srbiji (Žuta patka i Canvas) .
I na kraju pokušaj u BIH odnosno RS preko slučaja Dragičević.Svuda gdje može i ima interes njegove nvo se mobiliziraju preko medija i krenu - prvo, medijsku harangu bez ikakvih dokaza a onda i na okupljanja koja vode nasilnom rušenju vlasti u čemu najzorniji nedavni primjer u Jermeniji i pokušaju da se od Katalonije napravi samostalna država za prijem migranata iz Afrike(najkraći put).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taj Soros je cisto zlo
ovjasni nema koji ne znamo. zasto je cisto zlo i zasto nema nimalo dobra u njemu?
Soros je, sa drugim cionistima, iza velike probleme sa migrantima, proba da pokvari Evropski identitet sa tom migratijom. To donese ozbiljne probleme za BiH. Na primjeru, Viktor Orban (Madzerska), Sebastian Kurz (Austrija) i Ceska (Sve te vazne zemlje od bivse Austro-Ugarske) i sve druge normalne zemlje se bore protiv planove od Sorosa
udarilo zlo na zlo
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Gospodin Soros,Rockefeller i Rotschild su jedne moralne gromade,ljudi koji pomazu preko svojih banaka posrnulim drzavana i koji se bore za ljudsku slobodu i pravo 💪💪....
@Čiko1911 hahahahahah 🤣😅👍
Ako je on filantrop ja sam melek.
Komentatori, da li vi zaista ista znate o ovom sotonisti, ne mogu da vjerujem da je ovo zlo za nekoga dobar covjek??? Educirajte se malo, ali ne na klixu i wikipediji, nego zarovite malo konkretnije u internet svijet pa cete vidjeti sta je ovaj spreman zarad novca uciniti bilo kome.
Bacanje prashine u ochi! Soros i FB imaju isti zadatak. Da sutra nestanu, ne bi nam bilo nista ni bolje ni gore. Pishaj ih!
Ako niste skuzili do sada...gospon Soros vam kmeci zato sto gubi monopol na istinu odnosno manipulacije informacijama...po sorosevom danasnjem shvacanju stvari drustvene mreze su "previse slobodne"... hahahahhaha
Jah, zato je prije godinu dana Zuckerberg bio pred Kongresom, jer je pošten, a ne zato sto su prodavali informacije o milionima ljudi
nema mi ništa smješnije nego kad razni tupani sorosa zovu sotonom, masonom.. čovjek je većinu svog bogatstva poklonio u dobrotvorne srvhe prave sotone su hodze i popovi koji ne plaćaju porez, lažu i kradu ljude, i hoće da ih kontrolišu.. to su prave sotone i masoni
Stari prdonjo ..
Meni je bitno da Soroš stoji uz muslimane širom svijeta. Njegove organizacije se bore protiv zabrane burke i nikaba. "Jedinstvo u različitosti" je slogan , ima na njegovoj stranici.
Ama Soroš ništa ne krije. Sve objavi na tviteru. Trenutno oganizuje migrantsku rutu prema SAD-u. Trump ga proziva svako malo isto na tviteru.
Znam samo da je pun para i da finasira sumnjive stvari. Kad vidiš pijanog Junkera i pitaš se ko to drži, prvo ime je Soroš. Čitav EU parlament i neki hrvatski zastupnici su na njegovoj sisi.
promotor lgbt prava - sotoooona !
Treba SIPA/a da istraži rad ovih naših ngo jer su svi strani plaćenici Georga Sorosa i uzurpatori demokracije svuda na svijetu.
SOTONA !!!