Koliko ja vidim sa strane, a prirodno verujem da dobro vidim, najbitnije je da u svakom datom trenutku nepismena SDA talibanska sirotinja ima na šta da se loži - kako se ne bi bavila svojim problemima i razmišljala o terminalnoj fazi raspada u kojoj se FBIH nalazi. Danas se ložimo na košarku, jer je takozvana BIH pobedila Rusiju, ali sutra se ne bavimo košarkom, jer je Francuska pobedila sa 50 razlike, nego se bavimo Sarajevom koje je igralo nerešeno u gostima protiv Atalante,
da bi se prekosutra, nakon osmice od Atalante, prešaltovali na fudbalsku reprezentaciju, sa koje ćemo se pomeriti na novu temu kada sevne opet neki Kipar... i tako u krug, najbitnije je da u procesu loženja nema praznog hoda/da ne ponestane aktuelne teme za loženje nepismene SDA talibanske sirotinje... jer onda izbijaju neredi i pokušaji revolucije kao 2014. Sve razumljivo i OK, samo... čekajte, posebna vest na naslovnici o jednom driblingu koji nikako nije uticao na rezultat?
Što je mnogo - mnogo je. Moraju da se definišu neke margine loženja nepismene SDA talibanske sirotinje... ne može tako, feuer frei, u beskraj.
Prikaži sve komentare (53)