Samo balije pricaju o tzv. gradjanskoj BiH, a na svog predstavnika izabrali iz Sda, najvece nacionalistike stranke, ciji je rad baziran na Islamskoj deklaraciji vaseg Alije. Ali zato Srbima i Hrvatima biraju predstavnika iz tzv. gradjanskih opcija. Sto niste izabrali Sdp, Nasu stranku ili Sbb, zato sto hocete promjene jelde? Sebija vas tretira ko stoku, a vi joj date jos 1 mandat, jer hocete da bolje zivite? znaci da ni sami ne vjerujete u gradjansku drzavu, mamu vam licemjernu.
Zato cete sad ici da se lijecite u bolnicu Srbija u Istocnom Sarajevu, koju je napravio mrski vam Dodik i koji gradi autoput, a vi u zadnje 4 godine ni kilometra. Svim balijama iz dzalalabada treba zabraniti da se lijece u novoj bolnici, nek ih Sebija tamani dok ne dodju tobe i zabranit vam preko peljeskog mosta kad se izgradi, pa vozi okolo balijo glupi. A komsiceva tuzba ce proci isto kao i bakirova protiv srbije, nece je ni uzet u razmatranje. Kad ce te vi nesto izgradit a da nije dzamija?
Pardon, "kad cete vi",nismo svi nepismeni kao balije, koji zagovaraju tzv. bosanski jezik, a pozdravljaju se na turskom i arapskom jeziku i mole se Bogu na jeziku koji uopste ne razumiju, pa samim tim ne znaju ni da li molitve izgovaraju pravilno i da li one imaju smisla. I kako molitva moze biti iskrena i uslisena, kad nemas pojma sta govoris, je li balije?
Prikaži sve komentare (549)