Komentari (549)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je pametan imo bi fasadu
@dzenanbilic. sad ce sam sebi bacit kasikaru u dvoriste...pa ce objavit da mu ju je komsic bacio...i onda ce mu hdz donirat fasadu...i eto fasade guzovace...
ČOVIČ IKOLINDA SVAŠTA NEŠTA RADU' DOK ISDAJICE KOMŠIČI NAS KRADU. PUSTIJO SAM JIH DANAS KRADU' AMI ŽALIČEMO SE MILORADU. ČOVIČ OD PRAVOGAJE RVACKOGA RODA' UZAGREBU ONJE BAŠ GOSPODA. ALUMINI ZAPLUČA NAM ŠKODI' KUPAČEMO SE UNERETVI VODI. AJOJ GRDNE IVELKE RANE LJUTE' GOSPE MEŽUGORSKA POKAŽINAM PUTE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pokatoliceni Bosnjani, nece vas niko!! hahahahah ahahahahahahah
A ne buni se kad treba sjest u autobus pa otic u Hrvatsku da glasa,..
Gledajući ovu kuću i okolinu da se primjetiti da je napuštena i da se tu ne živi(pogledaj samo pomoćne prostorije) tako da su ovi hrvati počeli kao srbi na Kosovu oni i njihovo, a nema ih nigdje..pogledaj samo koliko ih manje glasalo
Not maj prezident!
dati nije komsica tibi zivio u bosnnjackom entitetu krmak glupi,
Ovo su ruralna podrucja,ti ljudi su mutirali u stroge papke.Grad se pita😁😁
Koje seljacine hahaaha.
Aha natpis ispred jedne kuce, ja mislio na svakoj kuci kako je izgledalo u naslovu.
Jadan je i bijedan predsjednik koji nije dobrodošao među svoj narod
Samo balije pricaju o tzv. gradjanskoj BiH, a na svog predstavnika izabrali iz Sda, najvece nacionalistike stranke, ciji je rad baziran na Islamskoj deklaraciji vaseg Alije. Ali zato Srbima i Hrvatima biraju predstavnika iz tzv. gradjanskih opcija. Sto niste izabrali Sdp, Nasu stranku ili Sbb, zato sto hocete promjene jelde? Sebija vas tretira ko stoku, a vi joj date jos 1 mandat, jer hocete da bolje zivite? znaci da ni sami ne vjerujete u gradjansku drzavu, mamu vam licemjernu.
Zato cete sad ici da se lijecite u bolnicu Srbija u Istocnom Sarajevu, koju je napravio mrski vam Dodik i koji gradi autoput, a vi u zadnje 4 godine ni kilometra. Svim balijama iz dzalalabada treba zabraniti da se lijece u novoj bolnici, nek ih Sebija tamani dok ne dodju tobe i zabranit vam preko peljeskog mosta kad se izgradi, pa vozi okolo balijo glupi. A komsiceva tuzba ce proci isto kao i bakirova protiv srbije, nece je ni uzet u razmatranje. Kad ce te vi nesto izgradit a da nije dzamija?
Pardon, "kad cete vi",nismo svi nepismeni kao balije, koji zagovaraju tzv. bosanski jezik, a pozdravljaju se na turskom i arapskom jeziku i mole se Bogu na jeziku koji uopste ne razumiju, pa samim tim ne znaju ni da li molitve izgovaraju pravilno i da li one imaju smisla. I kako molitva moze biti iskrena i uslisena, kad nemas pojma sta govoris, je li balije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo od proizvodnje struje iz akomulacije Buškoj jezera zahvaljujući HDZ- u Hrvatska je krala 115miliona EUR godišnje . Da su te pare ostajale u livanjskoh regiji mogli su dosada biti Kalifornija. Al nek je njima kriv bošnjo što izglasa legalno Komšića.
Vrlo brzo je pred vama novi izborni zakon!Ovo je zadnji put da je Sejdo izabran!
ja kretena, pa nije komšić izabran za predsjednika mjesne zajednice pa da posjećuje ove mz koje mu uskraćuju dobrodošlicu. on će kao državnik sarađivati sa državnicima, sebi ravnim i isključivo koristiti avione i letjeti u prijateljske zemlje, pa i u hrvatsku jer su i oni svjesni cijele situacije
"Ko da vuka interesuje sta ovce misle o njemu"!
Ovaj natpis je tačan, Željko Komšić nije hrvatski član predsjedništva, on je član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.
proglasite 3. entitet ili nezavisnu hercegbosnu ako imate mooda