Naravno, Amerika nabija šamare u vidu CRNIH LISTA a ovi homići iz EU brane čobane ala tipa Dodika... Šta je još novo? Europa stara RAWAKU je uvijek bila protiv Bosne, još iz doba kada je Bosnom vladao Ban Borić i kada je potukao čitavu krstašku bojnu koju su Mađari kod Pape isposlovali... Nikad oni nisu halalili Bosni što je bila neovisna kruna od smrdljivog Vatikana i Vizantije i nikad i neće. Šipopu mi cijela EU zajedno sa Kroasanima i Vlasima kao izdajicama rodne grude.
BTW Kroasana i Vlaha posrbljenih na teritoriju BiH nije nikad ni bilo. Kroasane su dovukli Austrijanci a Vlahe dovukli Turci... Mi Bošnjaci smo jedini AUTOHTONI NAROD na ovome području Balkana. Nismo se prodali ni Vizantiji ni Vatikanu, niti smo ikada ikoga napali ili nekoga u roblje pretvorili. Zato nas svi svojataju ali mi se nikada prodati nećemo. A sa izdajnicima ćemo se obračunati kada-tada...
@VELIKAbomba I onda neko tvrdi da nema fasizma medju nasima.. he he kako vrijeme odmice sve se vise pokazuje kako smo mi svi isti u 5 deka, zavisno od istorijskih okolnosti.
Prikaži sve komentare (66)