Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je u sukobu sa vladavinom prava ne ide na američku "crnu listu", nego ide u pritvor, pa na Sud, pa onda u zatvor. Dodik ima veze sa ovom pričom taman koliko i Bakir sa Evropskom Unijom. Nepismena SDA talibanska sirotinja je sirota toliko glupa i nepismena da večito možeš da je vrtiš na istu priču. Stvarno mislim da nema glupljih ljudi na severnoj hemisferi. Dodik na izborima pobedio i postao član Predsedništva takozvane BIH, a talibani tvituju...
to sabane nek si mu pokazao da je neko naucio pisati engleski od nas e tebra oni pare uzimaju ovdje svaki mir je jeftiniji nego rat koriste nas za svoju dobit da smo pametni ko sto nismo da sve krimose i strance nogiramo
Meni je samo bitno da se cijeli jedan narod ne sikanira a ovo sto se politicari i stranke medjusobno svadjaju,samaraju,vuku za kosu i sta ti ja sve znam...zaboli me neka stvar :D
Samo bombardovanje Srba pomaže u očuvanju slobodne Evrope i integracijama cijele EU. ❤️
Jer Srbi su jedina preostala enklava ruskih sluga u Evropi. Treba te izdajice Evrope bombardovati svake godine. ❤️
Svake godine pred zimu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto mu ne spomenu Mujanovicu da su Bosanci govna i da nas niko normalan ne bi prihvatio u bilo kakvu zajednicu... jbo te Dodik... Dodika u drzavi 3 miliona njemu jedan zapao za oko.
@FreeBj Ne laprdaj, sitna stoko.
Kada USA i EU krenu pricati o vladavini prava i sankcijama...evo zadnji primjer, ubijen americki novinar koji je iz Sa.Arabije u konzulatu u Turskoj..Trump kaze ako se dokaze tako bice kazna za SA, pitaju ga hoce li prekinuti isporuku oruzija SA-i kaze, ne ne necemo ugrozavati nase poslove sa oruzijem..a da je to uradila Rusija, Kina, pa i Turska ili neke druge zemlje koje ne lizu dupe od EU/USA bile bi teske sankcije sprovedene i razapeti 24h po internetu..
Sjedinjene Američke Države kao suverena država mogu da uvedu sankcije bilo kome, kao što i bilo koja druga država može to isto. Da bi dospeo na tu listu, ne treba da si u sukobu sa vladavinom prava, nego u sukobu sa interesima i potezima diplomatije države koja te stavlja na "crnu listu". Bilo bi krajnje komično da stavimo vladavinu prava sa jedne strane, a onda da razmatramo imena i prezimena koja jesu i posebno koja nisu na američkoj ili ruskoj "crnoj listi". :-)
Čak ni Amerikanci, ni Rusi, ne uzimaju prisustvo na "crnoj listi" kao bilo kakav argument, pogotovo ne kao argument vezan za tematiku vladavine prava, ove liste su krajnje prometne i nikad definitivne... pa bi ovaj SDA taliban mogao da odmori malo od Tvitera i vidi šta ima u sarajevskom vodovodu, barem da se oseti korisnim na pola sata.
@kraftwerk Da glupost boli, jedini spas za tebe bi bila eutanazija.
bošnijački imperijalisti koi nas preglasavaju udržbi sa sorošem evropom i amerikon okomili suse zmije otrovnice na rvcki živalj asamo jih mi rvacki sokolovi unjihovim naumima obustavit možemo jerbo mismo antemurale christianitits takoreč preziđe krščanstva KOLIMDA PLENKOVIČU INCKO EVROPCKA UNIJO .TERORIZAM!
Nije tačno, kada je poznato da je otac domovine Ante Starčević objavio hrvatskome pučanstvu da smo mi bosanski muslimani Bošnjaci cvieće hrvatskog naroda i ztoga ćemo da preuzmemo vlast nad cielom Federacijom jer kakve veze ima koje vjere je Hrvat muslimanske ili katoličke, a svakako liepo miomirišemo kao cvieće pa neće biti problema.
mislite daznate bolje ot joze .ponovnose pozivan na terorisam
kako nema efekta primjer mirko šarović opstruirao sve živo nakon sankcija eno ga sad ko mačija guza jos ga proglašavaju najboljim bh političarem ;)
Ne razumem kako je Dodik u suprotnosti sa vladavinom prava? Dodik nije pao sa Marsa protivno logici i vladavini prava, već je legalno i legitimno izabrani predstavnik Srba u izbornoj jedinici "Republika Srpska". Niko to ne dovodi u pitanje, pa nema prostora za polemiku. Ukoliko ti se Dodik i Srbi ne sviđaju, na traktorče, pa pali negde gde Dodika i Srba nema.
Naravno da treba uvesti sankcije za nerad i nagrade za rad.Analizu vrsiti kvartalno i obavezno isto uvesti parlamentarcima na svim nivoima a pogotovu onima koji bojkotuju i ne dolaze po nalogu svojih mentora.Svaki takav izostatak kaznjavati sa polovinom mjesecnog primanja.
Naravno, Amerika nabija šamare u vidu CRNIH LISTA a ovi homići iz EU brane čobane ala tipa Dodika... Šta je još novo? Europa stara RAWAKU je uvijek bila protiv Bosne, još iz doba kada je Bosnom vladao Ban Borić i kada je potukao čitavu krstašku bojnu koju su Mađari kod Pape isposlovali... Nikad oni nisu halalili Bosni što je bila neovisna kruna od smrdljivog Vatikana i Vizantije i nikad i neće. Šipopu mi cijela EU zajedno sa Kroasanima i Vlasima kao izdajicama rodne grude.
BTW Kroasana i Vlaha posrbljenih na teritoriju BiH nije nikad ni bilo. Kroasane su dovukli Austrijanci a Vlahe dovukli Turci... Mi Bošnjaci smo jedini AUTOHTONI NAROD na ovome području Balkana. Nismo se prodali ni Vizantiji ni Vatikanu, niti smo ikada ikoga napali ili nekoga u roblje pretvorili. Zato nas svi svojataju ali mi se nikada prodati nećemo. A sa izdajnicima ćemo se obračunati kada-tada...
@VELIKAbomba I onda neko tvrdi da nema fasizma medju nasima.. he he kako vrijeme odmice sve se vise pokazuje kako smo mi svi isti u 5 deka, zavisno od istorijskih okolnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko Bošnje imaju tih politćkih analitićara?! Prije par dana jedna neukusno odjevena a sada ovaj analitićar-islamista...
@swanfilter Mujanoviću, ma jesi li to ti, nisam te odmah prepoznao, analitićaru ?!