kako Hadzikadic nije ubjedljivo(100%) prvo mjesto? Nevjerovatno da glupi Bosnjo opet glasa za SDA. Volim nasu vjeru, svoj narod Bosnjake, volim munare i ezan - pravi sam Bosnjo. al opet ne mogu glasati za SDA nikako. 20 godina nema promjene ljudi. Pratite li profesora Hadzikadica imalo?
Hadžikadić da je stvarno htjeo pomoći ovom društvu trebao je prvo doći pa provesti nekoliko godina sa narodom, obnašati neku nižu ali bitnu funkciju ili osnovati neki veliki biznis ili univerzitet. Da narod stekne povjerenje da nije tu samo zbog slave i da neće otići ako ne prođe iz prve kako je zamislio (što će se najvjerovatnije i desiti jer je u BiH sa pola noge)
@TopListaDemagogista Neće otići. Rekao je da ostaje ovdje. Ukoliko ne osvoji izbore (što je moguće gledajući naše idiote...) i da će nastaviti rad i truditi se. Meni je drag čovjek, obrazovan, uspješan, pokazao se da zna šta radi u svom sektoru, ali vidjećemo kako će se ponašati ovdje nakon ovih izbora. Kako god, moj glas ide njemu. Muka mi je više od istih ljudi.
Prikaži sve komentare (1045)