zamisli da amerikanci na west pointu izucavaju bitku na corkovaci.odes na hrv portale,oni kazu da ameri uce o oluji.na srpskim kazu da uce o kolubarskoj bitci.eto muslimani kazu da izucavaju pobede tkz arm bh.nemaju amerikanci preca posla i svojih 25 ratova u zadnjih 80g pa izucavaju nase bitke.a ako nesto realno treba da uce,to je kolubarska bitka.vise od 50000 mrtvih.250000 ranjenih i 90000 nestalih i zarobljenih,uglavnom hrvatskih i muslimanskih kurvinih sinova.
Ne zaboravi cak 42.000 zarobljenih austrougarskih vojnika...Tesko se neka drzava moze pohvaliti takvom pobedom. Nema ih puno... Skupo nas je kostao veliki rat, jer smo procentualno najvise dali zrtava u tom ratu. U to ime je svedska grupa Sabaton ispevala tu borbu.. https://www.youtube.com/watch?v=pn2G0HBVEbc
@TesIaMiIankovicPupln skupo nas je kostao ali nekad sloboda nema cenu.zalosno da nasi srbi izginuse da bi se danas hrvatski i muslimanski kurvini sinovi ziveli u nezavisnim drzavama i mrzeli srbe.pa nek mrze.pasija sorta.
Prikaži sve komentare (419)