Pa jbg ako vec uzmes drzavljanstvo neke drzave sa svim pratecim pogodnostima onda moras biti spreman da se prihvatis i svih pratecih obaveza. U ovom slucaju si odan Kancelarki, a ne Sultanu. Ako ti se ne svidja odrekni se drzavljanstva i idi slikaj se sa Erdoganom cijeli dan ili postoji neki problem? A da ipak ima finih pogodnosti ako si Njemac, cccc ova dvolicnost!
pola države ti navije za susjednu Kurvatiju, sve ijedanom igraču Kurvatu iz Bosne životni san slikati se sa KObilindom. ko će s kim se slikati je sasvim nebitno i besmisleno. erdoan nije ratni zločinac kao što je desetine ratnih zločinaca po Bosni a sa kojima se slikaju i Kurvati i Smrdi kad se ovi vrate iz Aga, a ti zapeo za Ozila i Erdoana. smrdljivi nacisti Nijemci su ljigava i licemjerna pogana marva, to dokazuju sve više i skoro svaki dan.
da se Ozil slikao sa Odžalanom PKK komunjarskim isprdkom i zločincem teroristom, bio bi u toj isotj njemačkoj heroj, ili da se slikao sa kandidatom CHP-a Inđeom, ili sa kandidatkinjom Meral AKšener. sve bi bilo u dure, ali kad je u pitanju slikanje sa Erdoanom onda drvlje i kamenje na njega. hajd odjebaus više sa tom zapadnjačkom ljigavštinom i licemjerstvom
Prikaži sve komentare (78)