Upravo smrdljivi ameri u dogovoru sa raspalim Alijom su dogovorili sve u vezi Srebrenice da lici na ovu smesnu pricu koju danas propagiraju. Kako ide ona recenica "Nudi mi Klinton"...Posle je samo istorija. Kako vreme ide i ova smesna prica u vezi genocida je otanjila, jer polako ponestaje novca za propagandu kojom je placana. Upravo zbog Srebrenice ste popisali na sve ostale stradale muslimane za koje se uopste ne zna u javnosti.
Dok slavite heroja koji je utekao zbog dogovora kojeg sam naveo. Zamisli koliko moras biti zatucan da poverujes da je u ratu moguce zarobiti jednu citavu diviziju, koja pritom nije pruzila otpor, a koju je pri tom napustio glavni komadant. Pa ne treba napisati samo knjigu, vec i film pod zanr komedija. Zamisli taj krvolocni neprijatelj pusta zenu, decu starce da biraju da li zele ostati u Srebrenici ili zele ici dalje. Jos im srede prevoz. Ti isti ih sad nazivaju genocidnim.
Zamisli imas tri presude i na svakoj su tri razlicite cifre stradalih od onog istog Haga u kojeg se kunu. Od cetiri hiljade do sedam hiljada. Kad se setim samo price od 20 hiljada stradalih u Srebrenici, ali verovatno su ameri rekli, daj bre odvadi malo, gde cete nakupiti toliko mrtvih. Danas ne mozete skupiti ni priblizno toj cifri koja stoji na tabli. Sto je najstrasnije necete da ukopvate mrtve vec ih svake godine sahranjujete u julu da bi izazvali reakcije.
Prikaži sve komentare (35)