Najviše komentarišu oni koji ne znaju šta je to niti su bili ikada na nečemu sličnom. Hrvati se non stop žale na Ultru, posebno stvaraju neku negativnu medijsku sliku o tome, a kad počne festival ne znaju šta će od para. I najgore šupe iznajmljuju za po 50€ noć. Ja sam bio prošle godine tamo, prvo što prodješ kroz par kontrola, ima kordon specijalaca u slučaju da se nešta desi. Drugo, uglavnom su stranci, turisti tamo koji su došli da se vesele, a ne da prave gluposti.
Kako si zakljucio da se neko zali? Ovo je izvestaj policije koja je uradila svoj posao. Ako si bio na zurci kao sto kazes video si i sam da na svakom koraku mozes doci do opijata. Bukvalno ga svaki stranac ima i korisit.
@MiIankovicPupinTesIa Pa imaš non stop u njihovim lokalnim novinama negativnu propagandu protiv ltre. Onda vidiš i po reakcijama lokalaca, ako nosiš narukvicu sa Ultre gledaju te kao da si sam djavo. Npr došlo u restoran 7 Holandjana sa narukvicama Ultre. Konobari ih odmah počeli tračati, u smislu to su Ultraši, vako nako. Ljudi popili po piće-dva, ručali uredno, smijali se, zezali sa konobarom, potrošio svako od njih bruku para, a gdje još smještaj, taksiji i ostali troškovi.
Prikaži sve komentare (37)