Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LITO ULTRA POLJUD GRMI POLA GRADA JE NA MRMI
Sav apsurd prikazan u jednoj vijesti, hitna intervenisala zbog legalnog alkohola, a zbog strašne droge niko nije nastrado 😂😂 Sve dok je alkohol legalan ne mogu razumjet kako je droga ilegalna, jedino heroin treba zabranit, a i to ako ti je kurcu ćejf da umres, pa ubodi se brale, il to il da skočiš sa zgrade 😂😂
Kerovi jedni pustite omladina da se oduzima kada nikoga ne diraju.
Kakav Ultra festival ??!! Sad ce Čevljanovici jos malo .Medonja brani titulu protiv Bjelonje. Sviraju Sateliti iz Kalesije i Piketovi ahbabi .Bice i takmičenje "kamena s ramena" i mnogobrojan zabavni program. Bice i plesačice ispod šatora kod smije da gleda od žene.
ima li tamo u cevljanovicima dobre rakije i prasetine i da se slusaju ustaske pjesme? meni je to najljepsi ugodjaj.
@PerspektivniUstasa Kako nema ustaski becarac drma u 16 a specijalni gosti ce biti veterani Crne Legije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Festival droge, alkohola i bluda
@Winner mjesam ja alkohol, dobro pase, samo ne treba pretjerat.
ad Olovka_32 Čitam zavist u oblandi od ibrećenj, a bilo bi se dobro zveknut' a?
Najviše komentarišu oni koji ne znaju šta je to niti su bili ikada na nečemu sličnom. Hrvati se non stop žale na Ultru, posebno stvaraju neku negativnu medijsku sliku o tome, a kad počne festival ne znaju šta će od para. I najgore šupe iznajmljuju za po 50€ noć. Ja sam bio prošle godine tamo, prvo što prodješ kroz par kontrola, ima kordon specijalaca u slučaju da se nešta desi. Drugo, uglavnom su stranci, turisti tamo koji su došli da se vesele, a ne da prave gluposti.
Kako si zakljucio da se neko zali? Ovo je izvestaj policije koja je uradila svoj posao. Ako si bio na zurci kao sto kazes video si i sam da na svakom koraku mozes doci do opijata. Bukvalno ga svaki stranac ima i korisit.
@MiIankovicPupinTesIa Pa imaš non stop u njihovim lokalnim novinama negativnu propagandu protiv ltre. Onda vidiš i po reakcijama lokalaca, ako nosiš narukvicu sa Ultre gledaju te kao da si sam djavo. Npr došlo u restoran 7 Holandjana sa narukvicama Ultre. Konobari ih odmah počeli tračati, u smislu to su Ultraši, vako nako. Ljudi popili po piće-dva, ručali uredno, smijali se, zezali sa konobarom, potrošio svako od njih bruku para, a gdje još smještaj, taksiji i ostali troškovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LET'S PARTY PEOPLEEE ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯
Na Ultru dodje oko 100.000 ljudi. 100 drogeraša je 0,001%.
Domaći cigani i stranci.
tebi je ovo doživljaj i preko tv
Ovo treba zabraniti, pogotovo zato što mještani svake godine imaju more problema s retardiranom i nadrogiranom stokom koja dolazi iz svih krajeva svijeta.
@Talijan Selam.
Terminatoor1 sve ima svoju cijenu! Zabrana je štetnija od štete!:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna se cemu sluze takvi skupovi, da ga zabijes with no charges