To su ozbiljni ljudi ja mislim da se ne zaj.bavaju. Evo nema doktora u bolnicama i kome narod sad da ide? Jedino premijeru i vladi Tuzlanskog kantona da ih oni liječe šupljim pričama koje slušamo godinama. Nadam se da će ovo sve dobro završiti, politiko mislite na penzionere i ljude koji nemaju, a je.o narod on suti i trpi- KATASTROFA.
@armanio Nema gore bande od ovih mafijaša po tuzlanskoj bolnici i ukc-u, samo traže koverte i sve može preko reda a sirotinja skapava i umire. Čim dođeš šalju te u svoje privatne ordinacije a 80% ih je djecu uvalilo da ih naslijede na pozicijama, kupuju diplome po fakultetu.
@selfiselefija Slažem se sa tobom doslovce. Treba njima Sebija da dodje da im postavi ultimatum ili privatno rade ili na UKC. Naravno ima i dobrih doktora koji obavljaju svoj posao i nece mito. Da neko ne skonta da sam protiv doktora ne Boze sacuvaj, TREBA IM PLATE POVECATI ali im treba ograniciti ako rade na UKC nema privatno ili jedno ili drugo isto naci nacin da se kontrolise ko uzima mito a ko radi posteno. Vecina njih zaradi jos dvije plate sa koverticama.
Prikaži sve komentare (278)