Čuj financirala ga Gulenova fondacija. Ta fondacija je legitimna u BiH. Barem je bila kad je ovaj momak stipendiran. Zašto državni organi BiH me daju više javno saopštenjw građanima BiH o sigurnosti putovanja i studiranja u Turskoj. Britanija preporučila svojim građanima da ne putuju u Tursku zbog mogućih terorističkih napada. Mi djecu šaljemo tamo da ih hapse
Ih " saljemo djecu da ih hapse" ? :)) Momak moze volu rep icupati i nije dijete. To sto mu je mozak ispran i pretpan religijskim glupostima u ovom modernom svijetu i sto uzima privatne stipendije je njegov problem. Kako kaze ona stara narodna: " Budalu nit jebbi nit vodi kuci". Ili ,sam pao , sam se ubio.
@Kupidonko u osnovnim školama u Federaciji svake godine do ovog nesretnog"puča" rađena su testiranja završnih razreda od strane ovih škola što ih sad zovu Gulenovom. Najbolji đaci su dobivali stipendije. To je bio uspjeh dobiti stipendiju u tim školama. Sve se odvijalo sa znanjem nadležnih institucija. Većina roditelja nije imala pojma ko je Gulen samo su znalida su kvalitetne škole.
Prikaži sve komentare (233)