Nagradu treba zaslužiti pa čemu je Halihodzić zaslužio nagradu naroda BIH Znači nagradu je dobio na osnovu toga samo zato što se rodio u BiH Isto da dodijeliš nagradu kralju samo zato što se rodio kao kralj Da stvar bude smješnija ovaj već odavno nema veze sa BiH, čak je i državljanstvo promijenio
Vajid Halihodzic nije odbio Bosnu zbog para nego zbog sistema.Ne zeli covjek da bde dio lopovskog sistema gdje se svi ugradjuju od novinara koji napise clanak za petobanku do sekretara reprezentacije koji uvali nekog igraca menedzerskog.Da nenabrajam dalj.Svi mi pisemo lopov onaj lopov ovaj a kada neko nece da bude dio tih lopova onda taj nevalja.Vahid Halihodzic je jedan gospodin a takvi se prste mogu izbrojati u ovoj zabokrecini.
Kao prvo ja sam bio dijete na početku rata. Vaha je sam sebe pištoljem ranio u guzicu. Za tebe ne znam. Možda sam i ja trebao biti ranjen sigurno bi ti bilo lakše. Da stvar bude još smješnija kontam ovaj plače jer ga je nagrada dirnula a jok on plače što ga je Japan šutnuo. On nije htio voditi reprezentaciju BiH zato što on misli da je veliki stručnjak i dingospo a ustvari ispao je obična karina. Eto ko je on.
Prikaži sve komentare (100)