Ovi derpaši iz Evrope misle da smo mi toliko glupi da usvojimo zakone koji su zasnovani na aparthejdu koji favorizira manjinske nacije i nacionalnosti tako da mogu većini nametnuti svoju volju bez da većina ima ikakva prava povodom bilo čega. Moze ali pod uslovom da nam taj sistem prvo demonstriraju u Njemačkoj, Britaniji a ako ne može tamo onda barem u Hrvatakoj i Srbiji...
Jok mi smo pametni pa si stavismo mobu za vrat sa Komšićem prvi i drugi put, a sad bismo i treći put, samo nas svijet realno pročitao... mada treba se i dalje praviti nevješt i napadati EU i MZ, naročito kad govore da preglasavanje nije demokratski put i da se mora riješiti da jednom konstitutivnom narodu niko ne može birati u njihovo ime političke predstavnike.
ne favorizira nikog, nismo isti narod, historijski na nekim podrucjima nisu nikad bili hrvati i srbi, na nekim podrucjima bosnjaci....zasto bi ti odredjivao kako ce neko svoju rodnu grudu uredjivat ako ti niti iko tvoj nije nikada tamo bio..isto tako obratno. Nece tebi hrvat odredjivat sta ces ti u svojoj avliji radit. sta se pravite neki europejci, pominjete apartheid ko vi napredni. Koga zavaravas i sam znas da je tako.
Prikaži sve komentare (45)