Drugovi i drugarice da rezimiramo ko je sve obećao kule i gradove u Krajini :" Sjećate se najveće farme rasnih koza u evropi ?! Trebalo da bude uspostavljeno kod nas u Krajini prije prošlih izbora (turci dolazili i prdili) , sjećate se pruge B.Krupa -Bihać ? Sjećate li se turističih naselja koja su obećana od kojih će sva Krajina živjeti "ko bubreg u loju" ? Sjećate li se brze ceste B.Krupa-V.Kladuša ? Sjećate li se autoputa Bihać-Karlovac ? IMA TOGA JOŠ ..
Krajina će dobiti jedan veliki KUVAC da sebi izbije oči , nisam autonomaš ..Pola familije mi je izginulo u redovima rahmetli precjenika . Ali Krajišnici treba da znaju da ostatak Bosne i Hercegovine gaji veliku mržnju prema njima/nama i da nikad ništa dobiti nećemo . Osim kad nam dokundiše ,možda bude Bihaćka Republika.
@hatorihanzo U Krajini se osnovne škole zatvaraju munjevitom brzinom , ništa nemamo osim stranaka , banaka, kockarnica !! Nemoj te se ljutiti dragi Bošnjaci kad mi BOGATI Krajišnici (pored svega što nas je zadesilo ) jednog dana kažemo :"STOP" svima .. i ogradimo se bodljikavom žicom.. a bodljikave žice ima na odmet fala bogu , svako drugi naš čovjek je u austriji ili njemačkoj na građevini ..svakog vikenda donese po 20m i za 2-3 god će mo mi vas odnosno sebe ograditi .
Prikaži sve komentare (20)