"Turska nema sposobnost da zaštiti Bošnjake u slučaju oružanog sukoba" haha - jeste li obavijestili Baketa? Kako su sa svoje teritorije bombardovali Siriju, hinjski šurujući sa Amerikancima isto bi tako bombardovali i bošnjake da samo viša sila zatraži.Naše zelene ovčice misle da smo nekome "dragi" jer smo "muslimani". Ekonomski Turci više posluju sa Hrvatima i sa Srbima, sa nama se samo slikaju, pjevaju, plješću i u nedogled recituju kvazi patriotske budalaštine :)
@DuseVamSmrde Pruži se koliko ti je jorgan dug, vazda bilo. Mi se satrasmo od kukanja, izigravanja žrtva, traženju krivaca u ovima i onima, tražeći nešto od turaka, Haga, svijeta, ovih i onih ... a među nama tuce moralnih nakaza. Sve i da nam svijet kaže evo vam milijarde, evo vam sve što hoćete mi bi opet našli način da sve upropastimo.
Ponekad napises, cak i nesto vrlo blizu inteligencije....(ali nisi me zavarala tornjakuso)..Sta cemo sa kuranom?..Poarapljivanju kasabe?..Ja mrzitelj?... Ovako: Da Rusima sutra bude interes da bombarduju Srbiju....Oni ce to bez da trepnu uraditi....Da Amerima dodje interes da razvale Kasabu...desice se isto... Politika je jako promenjiva kategorija....to samo tornjaci moraju shvatiti...
Prikaži sve komentare (124)