Hrvati se stvarno nadaju da će Bošnjaci dozvoliti promjenu izbornog zakona. Fakat su smiješni ljudi. To oni kontaju da će im se dozvoliti da si biraju člana Predsjedništva i zastupnike u Domu naroda ali i ostalim parlamentima. Glupaci. Treba u tu priću uključiti Džaferovića i Genjca majstore destrukcije hrvatskih prijedloga, koji su jedini sposobni održati status quo i osigurati da Hrvatima Bošnjaci mogu birati člana Predsjedništva i zastupnike u Domu naroda.
"... da Hrvatima Bošnjaci mogu birati člana Predsjedništva i zastupnike u Domu naroda...." Vidis, ja ovo uopste ne razumijem. Kome je od ikakve koristi ako mi drugima biramo predstavnike. Takvi predstavnici nemaju podrsku njihove zajednice i snjima se ni o cemu ne moze dogovarati. Da li mi to cinimo samo iz inata? Bojim se da se tako ne stvarara zajednica ni dogovori. Zasto cinimo takve politicke gluposti ?
@Alpak Pa kako bi se drugačije mogla stvoriti unitarna islamska BiH ako ne preglasavanjem i naturanjem svoje volje drugim narodima i to u prvoj fazi Hrvatima a u drugoj fazi razvaljivanjem RS-a. Vidiš li ti drugi način za stvaranje islamske BiH osim ovog?
Prikaži sve komentare (215)