Simpatična mi je nepismena SDA talibanska evrosirotinja u naletu pokušaja dokazivanja nečega što nigde na svetu ne postoji - naivan SDA pokušaj predstavljanja poraza pobedom. Da ste 1995. izašli tenkovima na obale Drine i Save - u redu, birajte koju hoćete himnu i kakvu god hoćete zastavu... nemam ja sa čim tu da se slažem ili ne slažem - to je, jednostavno, tako. Republika Srpska se, ipak, u okvirima za sve obavezujuće konvencionalne realnosti,
odbranila na svojih 49% teritorije dok Hrvati kidišu da promene/neutrališu Vašingtonski sporazum iz 1994. Pod tim uslovima je krajnje imbecilno da pokušavate da podmetnete tekst sa himnom i ljiljane na zastavu... NEĆE PROĆI, pobogu, naravno. Drugo, i da prođe - sve što ćete dobiti jeste himna "Hej Sloveni" u Srbiji devedesetih... Srbi i Hrvati će zviždati talibanskoj himni, a prizivaju se i mnogo veći incidenti. Nema potrebe za svim tim.
Mučite i mlatarajte talibanskim krezubim glavudžama dok se izvodi ambijentalna muzika pre kvalifikacionih utakmica - to je kompromis. Kao da na svakom drugom sportskom takmičenju osvajate zlatnu medalju, pa vam je bitno kakva je himna. Nije bitno, niste osvojili nijednu olimpijsku medalju nikada u istoriji, niti ćete, a i prilikom uručivanja zlatnih medalja se intonira verzija himne bez teksta. Kako god da okreneš - loži se bespotrebno nepismena SDA talibanska evrosirotinja.
Prikaži sve komentare (417)