Sretno, Luka! Mali je ne samo sjajan igrac, nego i vrhunski karakter, pa molim da se vi dezurni dusebriznici i samoproglaseni BH domoljubi prestanete brinuti za koga ce Menalo nastupati jer Hrvati vole ne samo Hrvatsku kao jednu od dvije domovine, nego itekako vole i BiH kao nasu primarnu domovinu i rodnu grudu, ali nam ju cesto pokusavate ogaditi svojim izljevima mrznje, netolerancije i raznih idiotarija koje ovdje napisete na racun Hrvata, a posebice nas iz Hercegovine. Luka, sretno!!!
Svaka cast na komentaru, ali moram reci da i vasi ovdje dosta sr*nja pisu, od fasizma do tipicnih uvreda na racun "balija", "kozoyeba", "terorista", itd. Ako zelis vidjeti stvarnu mrznju, odi na portal Poskok. Samo sam te zelio tu ispraviti, ne mislim nista lose.
@izKrajinesam Nek si ti sebi smjesta udario lajk. :D Ne znam tko sto i gdje pise, premda znam da Poskok voli malo zescu satiru i sarkazam, i neka ih... i to je demokracija, premda taj sajt nije moj habitat. Ocekivao sam daleko vise od ovoga Kiksa, kad ono ovo se pretvorilo u vrhunsko kotiliste mrznje, kao da je sama Pandora pustila ove zmijurine koje komentiraju kao da su se najele ludih gljiva. Mnogi su na netu pod krinkom, pa ne smijes prozivati cijeli kolektivitet na temelju nicega.
Prikaži sve komentare (78)