Molio bih da mi neko kaže od kog su to Srbi bili ugroženi od strane Bošnjaka IKAD? Bošnjaci ih u Drugom svjetskom ratu u Podrinju spasiše ustaškog genocida a oni ila svaki rat udare na Bošnjake. Ko je to ugrožavao Srbe 1992.godine od Bošnjaka? Od svog neopravdanog straha napraviše rat i zločine nad nama.
vučić i erdžo se zajedničkim snagama pišaju po čmakiru i njegovih 23% rezervata. fazon je što turci bošnje ne doživljavaju ko muslimane, već se šprdaju s njima. nisu turci glupi da ne znaju da bih muslimani imaju srpsko i hrvatsko korjenje. :)))
@cfp Vojvodina vas ne benda, Kosovo nezavisno, BiH sve jača i jača na političkom planu a sve manje dopiru prsti Srbije po BiH, Sandžaku ne smijete prnuti, Hrvatima ne smijete pokucati na granicu, Turci vas ka*ali 500 godina (eto čiji ste potomci), Albanci vam strah u kosti uvalili ne smijete da prnete, Makedonci i Crnogorci (vaša "braća") vas se odrekla skroz. Okruženi NATO paktom sa svih strana i opet se kur*e. Pripremite vi traktore, ne brinite ko je čijeg porijekla.
Prikaži sve komentare (175)