E moja bako, za tebe misle da si dementna, a u stvari na obje strane lude, usijane glave, jedni sa bojevom municijom, drugi sa kamenjem. Nema od toga nista, pametni i skromni su svuda ugrozena manjina. Manijaci, siledzije, primitivci i papani dominiraju.
@Avenue drug, nema potrebe etiketirati spodobu. Spodoba je spodoba ma kojeg porijekla bila. Ne treba bit rasista i fasista, u tome i jeste problem. Nema veze ko je momak, ocigledno je pomahnito. Jedni etiketiraju sve Arape da su teroristi, drugi hebu majku svim Jevrejima kao cionistickim monstruimama i u tom sljepilu generalizovanja naroda nahebu ovi ko ova zalosna i nesretna stara majka. Mozda je nekad djete izgubila u ovim tragedijama i zna da nista nije vrijedno zivota najmlilijih.
@thea tea, prijaznajem i ja sam muskarac. glupi smo pravo. evo, postujem zene, divim se njihovoj intuiciji, senzualnosti. klanjam im se, dajem sve od sebe da pokazem kolko ih postujem kao ljudska bica, kao drugu tejlesnu i duhovnu bolju polovinu, kao ukras svijeta. trudim se da pridobijem njihovu naklonost.dajem im srce dusu i skidam nebeska tijela iz vasione, pisem pjesme.. sve dok ne dobijem, kad dobijem, onda idem dalje, ko pcelica sa cvijeta na cvijet. to je jace od mene. nije to tema, al
Prikaži sve komentare (186)