Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj.. baka legenda :)) nemozes tokmake dohavizat bonaaaa :)))
Kad je Amerika priznala BIh niste se bunili, sada kada priznaje Jerusalim kao dio Izraela sada protestujete. Bošnjaci ne valja vam to.
@SrbinMusliman92 Idiote, cijene se djela a ne strane. Jedino zaostali Srbi mrze svakoga zbog iskrenosti a podržavaju zločince. Stoka zaostala.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Divna zena. Ostat ce zapamcena.
Bakica ima hrabrosti.
Muslimanka bi arlaukala "Allahu Ekber" i krenula sa eksplozivom na nekakvu autobusku stanicu da ubija kjafire.
Samo brutalnost ocito.Nazalost
In the next war don't drop the bomb; Drop the excess wheat; drop sacks of grain. Send our best men over; Their bombers full of fish, eggs, huge cheeses. Don't machine gun our enemies; Bury them in spaghetti, minute rice and mashed potatoes. This will be a new kind of war, It will take sacrifice and patience. Everyone will have to put something aside For the enemy. We will start with the ham and eggs, Saving for the very end Our best weapon The Hamburger. ...Moja Neno!
ovo je situacija kad se pravoslavci nadju izmedju musliamna i jevreja odnosno vatikanskih sotonista....baba je simbol...nadam se da ce se pravoslavci nauciti pameti i pustiti sotone da se porokaju....
Pa koji skot koji jad moras biti da nekoga udaris s ledja...jos staru i nemocnu zenu! Boze Gospode...
Luda baka. Slišković.
Pozdrav Bosno , Bako to ti je kao da sipaš vodu a posuda nema dna.Lijepa ti ideja ali nema uspjeha , zato što oni neće mir hoće nemir i haos.Bako bolje da slikaš ili pišeš knjige više uspjeha ćeš imati .
Baka tampon zona ko birvaktile JNA 😂
Bliskom Istoku nema spasa, uvijek će ove "hrabre i časne" strane ovakvu babu smatrati ludom.
Betlehem je mjesto gdje je suživot muslimana i kršćana decenijama besprijekoran. A s druge strane imaš zločinački režim tzv Izraela stvoren od Engleza i podržan od Amerike. Nepravda i nelogičnost koja ne može vječno opstati.
Betlehem? ahaha Šta ima Muslim?
@SrbinMusliman92 ebo ti muslim mater prgavu
yebeš ovaj život ,i jednih i drugih decenijama ovako sukobi na ulicama
...tako je svugdje gdje imaš fašizam i okupaciju , poserem ti se u usta , a Praljku popišam na urnu.
hvala klixu na banu fašiste sa onim nakaradnim nickom ...
Nakon godina i godina sukoba kako su ljudi usavrsili ove demonstracije, ovi njih kamenom ovi drugi gumenjacima , kad koga zaboli ovi iz ambulance sviraju time out ulete ukazu pomoc , pa onda opet I sve 100%live